Sëmundjet Breech

Sëmundjet breech janë sëmundje që ulin cilësinë e jetës dhe çojnë në probleme të dhimbshme dhe serioze nëse nuk trajtohen.

  • Hemorroide
  • Fisura anale
  • Kanceri Breech
  • Sëmundja e Crohn në pacientët e diagnostikuar me absces breech
  • Çrregullimet e jashtëqitjes
  • Kruajtje anale
  • Dhimbje anale
  • Anismus
  • Lytha anale