Sëmundjet e Mëlçisë

Kur bëhet fjalë për sëmundjet e mëlçisë, hepatiti vjen së pari në mendje. Më pas, cirroza e mëlçisë vjen sot për shkak të konsumimit të ushqimeve të gatshme, ushqimeve të skuqura dhe alkoolit.

  • Hepatiti (A, B, C, D, G)
  • Kist hidatid
  • Trajtimi i Kancerit të Mëlçisë
  • Mbyllja vaskulare
  • Mëlçia e dhjamosur
  • Cirroza Verdhëza