Sëmundjet e Pankreasit

Pankreasi ynë është një nga organet më të rëndësishme për trupin tonë. Kequshqyerja është ndër shkaqet më të njohura të sëmundjeve të pankreasit, të cilat kanë efekt në shumë funksione të sistemit tretës.

  • Trajtimi i pankreatitit kronik
  • Trajtimi i inflamacionit të pankreasit
  • Sëmundjet dhe trajtimet pankreatike të lidhura me alkoolin
  • Trajtimi i inflamacionit akut të pankreasit