Sëmundjet e Zorrëve

Kushtet e pafavorshme të motit dhe një sistem imunitar i ulët qëndrojnë në rrënjë të sëmundjeve të zorrëve që shkaktojnë probleme serioze shëndetësore nëse nuk trajtohen. Më pas vijnë faktorët mjedisorë dhe trashëgues.

  • Sëmundja e Zorrës së Irrituar (Sindroma e Zorrës së Irrituar-IBS)
  • Diagnoza dhe Trajtimi i Kolikut Ulcerativ dhe Sëmundjes së Crohn (Sëmundja Inflamatore e Zorrës-IBD)
  • Trajtimi i diarresë
  • Trajtimi me gaz (zorrë)
  • Trajtimi i kapsllëkut
  • Trajtimi i Sëmundjeve Celiac
  • Trajtimi i kancerit të zorrëve
  • Trajtimi i parazitëve të zorrëve
  • Trajtimi i polipit të zorrëve