RRETH MEJE

  • I lindur në 1971 në Ankara, Nalan Mirzai u diplomua nga Universiteti Ege në 1995 dhe u specializua në fushat e mëposhtme.
  • 1995-1999 Spitali mitzmit SSK 1999-2001 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Erciyes Specializimi i Farmakologjisë Mjekësore.
  • 2001-2003 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Erciyes, Departamenti i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit.
  • 2003-2008 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Fırat Specializimi i Mjekimit të Brendshëm 2005 (3 Muaj) Kolegji Imperial i Londrës, Praktika Hematologjike e Spitalit Hammersmith.
  • 2008-2009 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Celal Bayar Specializimi i Endokrinologjisë dhe Sëmundjeve Metabolike.
  • 2009-2012 Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Ege Specializimi Gastroenterologjik i Vogël.
  • 2012-2013 Spitali Shtetëror Aydın Atatürk i Mjekësisë së Brendshme / Specialist i Gastroenterologjisë.
  • 2013-2016 Spitali Shtetëror Karşıyaka i Mjekësisë së Brendshme/Specialist i Gastroenterologjisë.
  • Ai punoi si Specialist i Mjekimit të Brendshëm/Gastroenterologjisë në Spitalin Rajonal të Trajnimit Çiğli 2016-2020.

Stampa